Kush jemi Ne? Historik i shkurter rreth kompanise.

Mobileri “Erald” sh.p.k realizon prodhimin në bazë të kërkesës, e cila vjen nga partnerët tanë në Shqipëri, Kosovë, Mal iZi, Greqi, Gjermani, Belgjikë dhe Angli.

Mobileri “Erald” sh.p.k me adrese Qereke, Kruje , Km 13 ne Autostraden Tirane – Fushe Kruje, Shqiperi ka filluar aktivitetin e saj që më 08.10.1997 në fushën e prodhimit dhe tregtimit të mobiljeve prej druri dhe materialeve ndihmëse.